Er du ude efter en smart chromebook til skole eller comiciel brug? Så har tregworld det du leder efter med chromebooks i forskællige størelser og fra forskællige producenter.

Chromebook er en enkelt og lille bærbar computer med Chrome styresystem som gør det nemt og enkelt at navigere rund på computeren. Samtidig er den kompitabel med flere online tjenester som kan gøre livet nemmere for eleven.

Samtidig er prisen utrolig lav på denne computer hvilket gør at man ikke altid behøver at skulle ud og låne for at få råd til denne computer som man i de fleste tilfælde skal.

Chromebooks er webbaserede enheder, der kan deles, og som kan bruges til at få adgang til nettet, nyttige apps og mange praktiske udvidelser. De automatiske opdateringer og det høje sikkerhedsniveu sikrer, at Chromebooks hele tiden bliver bedre, også længe efter du har købt dem.

Implementer, administrer, og kom godt i gang – uden besvær

Giv it-administratorer mulighed for at tage smartere beslutninger med Chrome Education-opgradering. Gør implementeringen af Chrome-enheder og anden vigtig infrastruktur enklere. Det hele kan klares fra den skybaserede Google-konsol. Du kan også administrere, hvad brugerne kan få adgang til fra alle enheder.

Tilbyd eleverne alle typer indlæringshjælp

Tilpas din oplevelse med vores produktivitetspakke, som indeholder værktøjer, apps, udvidelser, Chrome OS-funktioner, touchskærme og styluspenne med de hjælpefunktioner, du har brug for.

 

 

 

 

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.
Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.