Hos TREG World  Finder du et udvalg på over 300 forskellige Computere  og tablets. Har du svært ved at finde den rigtige der passer til dit behov. Kan du trygt og gratis skrive eller ringe til kundeservice, som hurtigt og sikkert guider dig til den rigtige computer til den rigtige pris. vi ønsker at du som kunde får det du har brug for, og ikke det vi tjener mange penge på. derfor kan du altid kontakte vores kundeservice, og få råd og vejledning til dit køb.

 Er der en bestemt maskine du søger, er det højst sandsynligt muligt at vi kan fremskaffe den til dig. også selvom du ikke kan finde den her på siden. så kontakt blot kundeservice, så gør vi alt hvad der står i vores magt for at finde den computer du ønsker.

Treg world går meget op i at have det du ønsker, så har du drømmen om en ny PC som skal kunne noget bestemt eller bare se ud på en speciel måde. Hold dig ikke tilbage, det koster ikke noget at spørge. Så Kontakt kundeservice og fortæl os din ide på. Tlf_ +45 42 90 90 01

Her på siden har vi gjort det nemt for dig at finde den computer eller skærm du skal bruge.
Derfor har vi flere underkategorier under hver hoved kategori, som under skærme finder du Almene skærme, Touch skærme, stativer og ophæng samt skærm tilbehør.

Under Computere finder du notebooks, macbooks, desktop computere, mini computere og alle i en Computere.

10.000 + vare i sortimentet

Hos Treg World Finder du mere en 10.000 Vare numre og vi arbejder hele tiden på at tilføje det produkt du søger. Så uanset om det er en general forspørgelse på elektronik, Køkkenudstyr, Computere, mobiltelefoner eller support og vejledning, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig alle dage fra kl 9

Vores kundeservice ønsker at kunne hjælpe alle og selvom produktet du søger ikke er i vores sortiment så vil vi gøre alt i vores magt for at finde en god pris til dig.

Med vores netværk af distrubitøre har vi adgang til mere end 2 millioner vare som kan skaffes hjem til en speciel pris til dig. Det er gangske gratis og uforpligtigende at spørge og få et tilbud.

 

Vi lytter til vores kunder.

Vi sætter altid stor pris på feedback fra vores kunder uanset om det er gode eller negative udtagelser. Vi ønsker nemlig at vores kunder har noget at skulle sige til hvordan en god købsoplevelse skal være.

For os er du ikke bare en kunde men en der ønsker at bruge tin tid og dine penge på at købe tine ting igennem os. Man kan vælge lidt at se det som ens lokale købmand som man handler hos fordi han er flink og er der for borgeren.

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.
Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.