Apple er altid klar til at slå benene væk under dig igen. De nye MacBooks  er tyndere og lettere og byder på en strålende Retina-skærm med True Tone-tekno­logi, Touch ID, det nyeste tastatur og et Force Touch-pegefelt. Fås i flere forskællige farver. Alle ved når man siger macbook så siger man også kvalitet.

Apple forsætter med at tage alle med storm med deres macbooks både i forskællige udgaver men også forskællige størrelser. Der er en macbook til alle.

Apple har lavet 3 serier af deres macbook, der er den almendelige macbook og så er der pro og air udgaven.

Den almendelige bærbar fra apple er der fokus på en let og tynd model som er til at tage med over alt. Og med den høje opløsning på skærmen får du en fed billede kvalitet der overgår de fleste

Apples AIR model er levet endnu tyndere og endnu lettere end den almendelige macbook så den nærmest er luft at bære rundt på. Den kommer med et endnu federe design og flere fede features

Apples Pro model er det de kalder deres arbejdshest den er designet til at kunne hånder enhver opgave der skulle krydse dens vej.

Macbooks er ikke egnet som en Gaming computer da de fleste spil er lavet til windows og du får derfor ikke den samme oplevelse ved at spille på en macbook computer som på en almendelig bærbar med grafikkort.

 

 

 

 

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.
Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.