En computerskærm er ikke mere bare en skærm, der er nemlig utroligt meget forskel på computerskærme.
Der er foreksempel hvor hurtigt billedet vises på skærmen, dette regnes i Milisekunder (MS).

Der er også forskel på kvaliteten af billedet, her er det  skærm opløsningen og hertz (Hz)

Full HD med den klassiske opløsning på 1920 x 1080 px, også kendt som 1080p, er den mest udbredte og populære opløsning. Den høje opløsning er da også tæt på perfekt og kan bruges til næsten alle spil.

2k med opløsningen 2560 x 1440 px, bliver også kaldt for 1440p. Hvis du arbejder med flere vinduer åbne på én gang, er det anbefalesværdigt at kigge efter 1440p. Alternativ kan man også bruge to skærme. Gaming på en 2k skærm gør også en forskel, hvis du har en computer der kan trække det.

4k skærme har en opløsning på 3840 x 2160 px (2160p), og bruges bl.a. af gaming entusiaster, med en meget kraftigt computer. Men selv med den bedste computer du kan købe, er du ikke garanteret, at kunne spille alle spil i fuld grafik på 4k. Derfor får du nok mest ud af en 4k skærm til arbejdsbrug, da du har utroligt meget plads på skærmen.

Når vi snakker om Hz, har vi at gøre med opdateringshastigheden på skærmen, hvilket er et vigtigt begreb at kende til. Hertz er en enhed, der dækker over antal svingninger per sekund – altså antallet af billeder, skærmen kan nå at vise i sekundet. Derfor giver det sig selv, at jo højere antal Hz, des bedre.

 

9.586,25 DKK
3.922,50 DKK

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.
Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.