Få den bedste til præsentationer – Er du på udkig efter noget som skal kunne yde den bedste præsentation, så skal du gå efter høj lysstyrke samt den skal være kompatibel med formatet 4:3, som er en standard inden for præsentationer. Projektoren skal helst være mere end 2000 ANSI-lumen.

Hvis du leder efter en hjemmebiograf – Når du står og skal vælge en projektor til hjemmebiograf er der nogle ting du bør prioritere, nemlig lysstyrke & kontrast. Kombinationen resulterer nemlig på en god billedkvalitet. Du bør gå efter en lysstyrke mellem 1800-2500 Lumen for at få den der egner sig bedst som hjemmebiograf. Det format der er mest almindelig og standard er 16:9

Er du meget på farten? – Du vil gerne kunne vise billeder når du er ude af huset, så kan du finde en projektor der har den rette vægt og størrelse. Det er en meget altafgørende faktor hvor stor og tung den er, når du skal have den med ud. Vi kan anbefale at have udkig efter, en kompakt projektor. En typisk vægt indenfor denne klasse er mellem 2 – 5 kg og i mange af disse typer projektore, er der indbygget højtalere, så ikke et behov for at ofre i separat lydsystem.

10.000 + vare i sortimentet

Hos Treg World Finder du mere en 10.000 Vare numre og vi arbejder hele tiden på at tilføje det produkt du søger. Så uanset om det er en general forspørgelse på elektronik, Køkkenudstyr, Computere, mobiltelefoner eller support og vejledning, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig alle dage fra kl 9

Vores kundeservice ønsker at kunne hjælpe alle og selvom produktet du søger ikke er i vores sortiment så vil vi gøre alt i vores magt for at finde en god pris til dig.

Med vores netværk af distrubitøre har vi adgang til mere end 2 millioner vare som kan skaffes hjem til en speciel pris til dig. Det er gangske gratis og uforpligtigende at spørge og få et tilbud.

 

Vi lytter til vores kunder.

Vi sætter altid stor pris på feedback fra vores kunder uanset om det er gode eller negative udtagelser. Vi ønsker nemlig at vores kunder har noget at skulle sige til hvordan en god købsoplevelse skal være.

For os er du ikke bare en kunde men en der ønsker at bruge tin tid og dine penge på at købe tine ting igennem os. Man kan vælge lidt at se det som ens lokale købmand som man handler hos fordi han er flink og er der for borgeren.

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.
Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.