Hos Treg World kan du finde et bredt udvalg af Skærm tilbehør. Et sortiment der dækker over skærmfiltre, monteringspakker, samt skærm rens. Det er vigtigt at pleje ens skærm, så den bliver vedligeholdt, så holder din skærm meget længere.

Hvis du sørger for dagligt at tørre din skærm af, får du mere ud af din skærm oplevelse og skærmen yder det den skal, hvis man ikke sørger for det, så har man en skærm som et beskidt og så får man ikke det samme gode oplevelse af skærmen. Vi kan anbefale man hver dag renser sin skærm, så den altid står pæn og skarp. En god ting vil være at investere i en skærm filter som beskytter din skærm mod ridser og skader, specielt hvis du har den med ude i offentligheden. En skærm filter vil også kunne beskytte din datasikkerhed når du arbejder med den innovative teknologi. Filtreret forhindrer, at uvedkommende ser følsomme oplysninger på skærmen, det er særligt velegnet, hvis du arbejder andre steder end hjemme.

Et filter sørger for din skærm er så god som ny i lang tid og det er nemt at montere og skifte hvis dette bliver nødvendigt. Vi kan klart anbefale at man passer og plejer sin skærm.

10.000 + vare i sortimentet

Hos Treg World Finder du mere en 10.000 Vare numre og vi arbejder hele tiden på at tilføje det produkt du søger. Så uanset om det er en general forspørgelse på elektronik, Køkkenudstyr, Computere, mobiltelefoner eller support og vejledning, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig alle dage fra kl 9

Vores kundeservice ønsker at kunne hjælpe alle og selvom produktet du søger ikke er i vores sortiment så vil vi gøre alt i vores magt for at finde en god pris til dig.

Med vores netværk af distrubitøre har vi adgang til mere end 2 millioner vare som kan skaffes hjem til en speciel pris til dig. Det er gangske gratis og uforpligtigende at spørge og få et tilbud.

 

Vi lytter til vores kunder.

Vi sætter altid stor pris på feedback fra vores kunder uanset om det er gode eller negative udtagelser. Vi ønsker nemlig at vores kunder har noget at skulle sige til hvordan en god købsoplevelse skal være.

For os er du ikke bare en kunde men en der ønsker at bruge tin tid og dine penge på at købe tine ting igennem os. Man kan vælge lidt at se det som ens lokale købmand som man handler hos fordi han er flink og er der for borgeren.

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.
Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.