Står du og skal bruge en touch skærm til kontoret, butikken eller måske til dit private hjem. så behøver du ikke lede mere, Hos treg world har vi et godt udvalg af computerskærme med touch funktion.

Udover vores udvalg har du som kunde også mulighed for at få råd og vejledning til det rigtige køb og gratis support efter købet.

En berøringsfølsom skærm, (også kaldet trykfølsom skærm, berøringsskærm, trykskærm eller touchskærm) er en skærm, hvor man ved hjælp af en finger eller et pegeredskab kan navigere på enheden.

Berøringsfølsomme skærme er efterhånden meget udbredt og benyttes på f.eks. smartphones tablet-computere kasseapparater, elektroniske informationstavler og meget mere

En touch skærm kan være med til at gøre det nemmere at navigere rund på computeren, fordi man ingen mus behøver. En touch skærm er ideel til fremlæggelser og præsentationer.

Hos os finder du flere kendte brands som laver touch skærme vi har både, Samsung som har mange års erfaring inden for skærme og generalt elektronik.

Du finder også berøringskærme Iiyama som er et japansk mærke Der producerer skærme med flydende krystal og LED-displaypaneler.

ELO er ekærme som er designet til erhverv både kasse systemer men også til almeneligt brug.
Elo opfandt Touchskærmen for over 40 år siden og arbejder hele tiden på at forbedre deres produkt.

 

 

 

 

10.000 + vare i sortimentet

Hos Treg World Finder du mere en 10.000 Vare numre og vi arbejder hele tiden på at tilføje det produkt du søger. Så uanset om det er en general forspørgelse på elektronik, Køkkenudstyr, Computere, mobiltelefoner eller support og vejledning, så er vores kundeservice klar til at hjælpe dig alle dage fra kl 9

Vores kundeservice ønsker at kunne hjælpe alle og selvom produktet du søger ikke er i vores sortiment så vil vi gøre alt i vores magt for at finde en god pris til dig.

Med vores netværk af distrubitøre har vi adgang til mere end 2 millioner vare som kan skaffes hjem til en speciel pris til dig. Det er gangske gratis og uforpligtigende at spørge og få et tilbud.

 

Vi lytter til vores kunder.

Vi sætter altid stor pris på feedback fra vores kunder uanset om det er gode eller negative udtagelser. Vi ønsker nemlig at vores kunder har noget at skulle sige til hvordan en god købsoplevelse skal være.

For os er du ikke bare en kunde men en der ønsker at bruge tin tid og dine penge på at købe tine ting igennem os. Man kan vælge lidt at se det som ens lokale købmand som man handler hos fordi han er flink og er der for borgeren.

Alle varer leveres kun så længe lager haves, og der tages forbehold for restordre samt udgåede varer.
Der tages altid forbehold for trykfejl, lagerstyringsfejl og prisændringer.